La Maison Usseau

 

 

La Maison Usseau
lieu-dit Usseau, 2 route de Sommant
71540 Lucenay L’Évèque
France

Dat was genieten !!

Dat was het zeker!
Na een lange rit mooi op tijd bij Frans en Kitty. Eerst wat gedronken en daarna een tour door hun prachtige huis en tuin! Wat ziet het er allemaal gezellig en sfeervol uit. We hebben met z’n allen heerlijk gegeten in de serre. Kitty had een heerlijke salade vooraf gemaakt wat er feestelijk uit zag, daarna kregen we kip in een lekker romige saus met rijst, met een heerlijk glas rode wijn! Genoeg over de keuken, dat kunnen we aan Kitty wel overlaten, ze verzorgen samen alles tot in de puntjes! Het was erg lekker allemaal!
Savonds in de tuin gezeten en genoten van de sterren hemel en een gezellige borrel! We hadden de warmste week met 38 gr best heet…Maar met af en toe een duik in het zwembad was het net vakantie! Super!
We zijn ook naar Autun geweest, een erg mooi stadje.
Maar eigenlijk was het te warm om ook maar iets te ondernemen. Van de wandeling naar de bakker ‘smorgens vroeg heb ik ook erg genoten, via een omweg weer terug. het was dan nog lekker koel en je ziet wat van de prachtige omgeving! Ook ik heb erg genoten van een paar dagen bij jullie in de Morvan! Bedankt voor de gastvrijheid, ik denk er met plezier aan terug!
De B en B met jullie verzorging loopt als een geoliede machine, petje AF.